arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Pravila ruleta: vodič po koracima

Vodič za rulet namijenjen je za educiranje novih igrača i kako bi im pomogao da saznaju sve što trebaju znati o igri. U ovom slučaju, našem slučaju, naš vodič za rulet fokusirat će se na pravila igre, postavke i moguće rezultate, s puno pojedinosti. Pokrili smo različite vrste uloga, kao i koje popularne verzije igre postoje. Možete puno doznati o uobičajenom napredovanju igre, ako odvojite trenutak i pogledate naš priručnik za rulet te naučite sve što želite znati o igri.

How to play Roulette77
Step 1
Korak 1: Uložite svoj ulog

Za pokretanje igre ruleta, ono što trebate napraviti je odlučiti o vrijednosti uloga. Ali, prije nego što to budete mogli napraviti, trebate pogledati čipove. Svaka igra ruleta je jedinstvena, a vrijednosti čipova za rulet različito su prikazane, ali obično imaju vrijednosti između 1 i 100, uz neke izuzetke za VIP rulet, na primjer. Kad odaberete vrijednost svojih čipova, možete prilagoditi vrijednost uloga postavljanjem više ili manje čipova. Čim završite svoje ulaganje, djelitelj će okrenuti kolo.

Odaberite okladu
Opis

Ulog na broj – ulog je ulog na jedan broj s kola za rulet.

Stupac – Odabirete i ulažete na jedan od dostupnih stupaca.

Podjela – Podijeljeni ulog se postavlja između dva odvojena broja kako bi se pokrila oba.

Dvanaest – Ulog na dvanaest brojeva.

Street - Niz ulog je ulog na tri uzastopna broja i smatra se dobitnim, ako se na kolu pojavi bilo koji od ta tri broja.

Nepar / Par – Ulog na nepar/par je ulog postavljen na neparni (1, 3, 5) ili parni (2, 4, 6) broj koji slijedi.

Kut – Ako ulažete u kut, ulažete na četiri broja istovremeno.

Crveno / Crno – Ulog postavljen na crveni ili crni broj koji slijedi. Nije bitno koliko je ulog, sve dok se nalazi na odgovarajućoj boji.

Linija – Ulog na liniju omogućava Vam da pokrijete dva reda od kojih svaki ima tri linije.

Visoko/Nisko – U ulogu na visoko ili nisko, kladite se hoće li se kuglica zaustaviti na brojevima 1-18, koji se smatraju niskima ili 19-36, koji se smatraju visokima.

Step 2
Korak 2: Djelitelj vrti kolo

Kad su postavljeni svi ulozi, sljedeći je korak da djelitelj okrene kolo. Igrači trebaju slušati djelitelja, jer će on objaviti kad više nije moguće postavljati uloge i sve što trebate napraviti je čekati na ishod okretanja.

Step 3
Korak 3: Primanje i razumijevanje rezultata

Kad igrate rulet, možete očekivati različite ishode. Možete dobiti ili izgubiti ulog u najvećem broju igara. Djelitelj ili automatski softver igre objavit će ishod, kad isti postane dostupan. Neke igre će ponuditi malo drugačiji ishod. Tome ćemo se vratiti malo kasnije.

Ukratko, osim dobitka ili gubitka uloga, možete doživjeti i treći ishod, koji je dostupan samo u specifičnim verzijama igre. Igra ruleta završava kad potrošite sve s računa ili kad odlučite da igra više nije zabavna i kad ju želite prekinuti.

Varijacije ruleta: kakve sve igre postoje?

Američki rulet
Wheel American Roulette
Numbers American Roulette
Europski rulet
Wheel European Roulette
Numbers European Roulette
Francuski rulet
Wheel French Roulette
Numbers French Roulette

Postoje tri osnovne verzije igre i svaka je dovoljno zabavna kako biste se odmah zakačili za nju. Ipak, pokrit ćemo one o kojima stvarno morate nešto znati i koje su osnovni arhetipovi svake nove verzije igre.

  • Prvo, imate Europski rulet. Ova igra ima jednu nulu i smatra se klasičnom verzijom igre na temelju koje se stvaraju sve nove verzije.
  • Američki rulet je malo drugačija igra u kojoj postoje dvije nule. Ovo povećava šance kuće, ali stvara i mogućnost ulaganja nove vrste uloga.
  • Posljednja, ali ne i najmanje važna, je takozvani Francuski rulet i to je fantastična verzija koju morate isprobati. Tu postoji La Partage pravilo koje Vam vraća polovicu uloga ako se kuglica zaustavi na 0, a Vi ste uložili Par/Nepar ulog. En Prison pravilo djeluje na sličan način, samo ovaj put ne tražite pola, nego cijelu vrijednost svog uloga. La Partage pravilo uobičajeno je za Francuski rulet, ali za En Prison ćete morati malo istraživati.

FAQs

Po čemu se Francuski rulet razlikuje od Europskog ruleta?

Prvu razliku možete vidjeti već na stolu, na kojem su svi natpisi na francuskom. Pravila koja Francuski rulet razlikuju od Europskog su La Partage koje Vam vraća polovicu uloga, ako se kuglica zaustavi na 0 i En Prison, jednostavno pravilo kod uloga na par/nepar ili crveno/crno. Ukoliko se kuglica zaustavi na nuli, možete birati želite li izgubiti polovicu uloga ili ulog ostaviti na stolu za sljedeće okretanje. Ako se i u sljedećem krugu kuglica zaustavi na nuli, igrač gubi cijeli ulog, jer se pravilo ne može primijeniti dva puta za redom.

Može li casino varati ako osvojite veliki iznos?

Iako je internetsko kockanje vrlo rašireno, postoje različite stranice koje posluju potpuno pošteno, ali i one koje nisu sasvim usklađene s pravilima. Najbolje je, prije otvaranja računa u nekom on-line casinu provjeriti ocjene igrača, pročitati specijalizirane stranice koje istražuju način poslovanja on-line casina te račun otvarati samo u casinima koja imaju dozvole, jer Vam se u njima neće dogoditi prijevara te ćete za sve osvojene iznose moći zatražiti i isplatu.

Djeluje li zaista sustav igranja ruleta?

Vjerojatno ne, jer je rulet ipak igra na sreću. Postoje različiti sustavi, od onih da, ukoliko gubite, ulažete dvostruko kako biste vratili uloženo, do drugih koji savjetuju da dvostruko ulažete u slučaju dobitka. U svakom slučaju, možete isprobati bilo koji sistem preporučen za igranje ruleta, ali morate imati na umu da je rulet prije svega igra na sreću te da o sreći ovise i eventualni dobici.

Kako povećati mogućnost dobitka?

Najveće dobitke nudi Francuski rulet, jer ulog La Partage vraća polovinu uloženog iznosa. Možete isprobati i različite sustave igranja, kao što je Martingale, udvostručenje uloga u svakoj nedobitnoj igri. Nedostatak ovog sustava je što on zahtijeva neograničena sredstva, a svaki igrač igra s ograničenim iznosom. Drugi je sustav Fibonacci, Fibonaccijev se niz izračunava zbrajanjem prethodna dva broja pa on izgleda 1 1 2 3 5 8 13… Za svaki izgubljeni ulog, pomičemo niz za jedno mjesto, a nakon dobitka križamo posljednja dva broja. Dobitak je moguć samo ako je dobitna prva igra, ovaj sustav ne donosi velike dobitke i koriste ga oni koji rulet igraju za zabavu.

Možete li osvojiti veliki dobitak ulaganjem na boju?

Ulaganje na boju je jedan od najpouzdanijih načina ulaganja, što znači da je mogućnost dobitka vrlo visoka. U igri postoje dvije boje (najčešće crvena i crna) i nula, koja je zasebna i donosi dobitak kući. Ako je mogućnost dobitka vrlo visoka, to znači da dobitkom nećete osvojiti veliki iznos. Ovo ulaganje koriste igrači koji rulet igraju iz zabave i koji ne očekuju prevelike dobitke.