arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Najbolji savjeti za igrače ruleta

Zadnje ažuriranje: 02.01.2024 autor Andrew Shepard

Kako mogu pobijediti u ruletu? Ovo je jednostavno pitanje. Nažalost, ne možemo vam dati jednostavan odgovor jer ne postoje zajamčeni načini za ostvarivanje profita. To je sama priroda kockanja. Ako bi postojao siguran način za pobjedu, onda to ne bi bilo kockanje.

Umjesto toga, pravo pitanje koje se postavlja trebalo bi biti: "Kako si mogu dati najbolju šansu za pobjedu u ruletu?" Sada je to pitanje na koje možemo odgovoriti. Ovaj članak će vam pružiti uvid u fascinantan svijet ruleta i pružiti vam nekoliko korisnih savjeta i strategija koje će vam dati najbolje šanse za ostvarivanje profita.

Upozorenje na spojler

Prije nego što počnemo, moramo vas podsjetiti da ovi savjeti i strategije nisu recepti za zajamčeni profit. Međutim, slijedeći naše savjete barem ćete imati borbeni šansu kada dođete na rulet stolove. Nakon čitanja ovog članka, imat ćete bolje razumijevanje igre i moći ćete minimizirati rizik dok maksimizirate svoje šanse za ostvarivanje profita u dugom roku.

Prije početka igranja

Razmotrimo nekoliko čimbenika koji će vam pomoći odabrati pravi rulet stol.

1.1 Stolovi s jednim nulom nasuprot stolovima s dvije nule

Krenimo od toga da neki rulet kotači imaju jednu nulu, dok drugi imaju dvije. To je ključna informacija jer utječe na kućni rub. Ukratko, europska verzija igre ima jednu nulu, dok američki rulet ima 0 i 00. Na prvi pogled to ne izgleda kao veliki problem, ali zapravo jest.

Kućni rub za europski rulet iznosi 2,70%. Drugim riječima, možete očekivati ​​da ćete prosječno izgubiti 2,70 € za svakih 100 € koje uložite. Imajte na umu da se radi samo o prosjeku. Dodavanje 00 mjesta na američkom ruletu povećava kućni rub s 2,70% na 5,26%. To znači da će se vjerojatnosti bilo kojeg ishoda razlikovati. Primjerice, kod europskog ruleta s jednom nulom, izgledi za pobjedu na crveno/crno, parno/neparno ili drugom opkladama s jednakim omjerima su 48,6%. Kod američkog ruleta, dodavanje 00 mjesta smanjuje izglede na 47,4%. Na prvi pogled, možda mislite da je razlika od 1,2% zanemariva. Međutim, razlika će biti primjetna tijekom vremena.

Američki rulet ostaje izrazito popularan unatoč ovom nedostatku. Neki igrači namjerno biraju američku verziju s dvije nule umjesto europske igre. Razgovarali smo s takvim igračima, a mnogi od njih opravdali su svoj izbor ističući da moraju više razmišljati kada igraju američki rulet. Kao takvi, osjećaju da igra postaje još zanimljivija.

Dakle, koja je verzija ruleta najbolja? Pa, to je stvarno vaša odluka. S tim rekli, preporučujemo europski rulet ako želite imati najbolje izglede za pobjedu. Ključna točka ovdje je da morate uzeti u obzir izglede koje svaka verzija pruža prije nego što odaberete stol za igru.

Američki rulet

American Roulette Wheel

Europski rulet

European Roulette Wheel

1.2 Razmotrite granice klađenja

Granice klađenja jednostavno vam govore kolike su najmanje ili najveće oklade na određenom stolu. U ruletu postoje dvije glavne vrste oklada. One se nazivaju unutarnje i vanjske oklade. Stavljanje oklade na broj 24 smatra se unutarnjom okladom. Te oklade nude mnogo veće šanse za dobitak. S druge strane, oklade poput Neparno/Par, Crveno/Crno i Visoko/Nisko nazivaju se vanjskim okladama. To su oklade sa jednakom vjerojatnošću za dobitak.

Razlog zašto to morate znati je što mnogi stolovi imaju različite granice za unutarnje i vanjske oklade. Primjerice, granice za unutarnje oklade mogu biti 0,10 - 200 €, dok granice za vanjske oklade mogu biti 1 - 500 €. Dakle, ako želite staviti okladu na određeni broj, morate uložiti između deset centi i 200 €. Ako želite postaviti vanjsku okladu sa jednakom vjerojatnošću za dobitak, morate riskirati između 1 i 500 €.

Kako granice klađenja mogu utjecati na igru? Na primjer:

 • Želite staviti male iznose, na primjer, 0,5 € na oklade sa jednakom vjerojatnošću za dobitak, ali minimalna oklada na tom polju ispadne 1 €.
 • Igrate određenu strategiju progresije, a dođe vrijeme kada bi iznos oklade trebao biti 1024 € na jednakim vjerojatnostima. Ali stvarne granice za tu okladu su, recimo, 500 €. I progresija propada.
 • Želite preuzeti značajan rizik i uložiti 200 € na jedan broj, ali na određenom stolu možete uložiti najviše 100 € na jedan broj.

Zašto je toliko važno obratiti pozornost na ograničenja stola? Pa, želite odabrati ograničenja koja su pogodna za vaš bankroll. Ako imate 100 €, možda nećete izdržati predugo ako igrate za stolom od 50 do 5000 €. Bankroll od 100 € je prikladniji za stol s niskim limitom. To vam omogućuje da duže ostanete u igri jer vaš bankroll može lako izdržati dugi niz gubitaka. Najbolje je odabrati rulet s minimalnim niskim limitima i najvećim mogućim. Igrači najčešće traže stolove s najnižim limitima za igranje s malim ulozima.

Netent Softver
Netent
5.0
$ 0.1 - 5000
Advanced Roulette
Igrajte u kasinu
WorldMatch Softver
WorldMatch
5.0
$ 0.1 - 70
French Roulette HD
Igrajte u kasinu
Real Dealer Softver
Real Dealer
5.0
$ 0.25 - 1000
Real Roulette with Caroline
Igrajte u kasinu
Fugaso Softver
Fugaso
5.0
$ 0.1 - 600
Lucky Spin European Roulette
Igrajte u kasinu

1.3 En Prison and La Partage

"La Partage" i "En Prison" su inherentni u francuskoj ruletu i mogu biti vrlo korisni kada se pravilno koriste. Pravilo "La Partage" se aktivira kada se uložite na vanjsku okladu, a padne 0. U tom slučaju, krupije će vratiti pola vašeg izgubljenog uloga.

Pravilo "En Prison" također se strogo odnosi na vanjske oklade. Kako to funkcionira? Pa, recimo da stavite vanjsku okladu i padne 0. S "en prison", igrate sljedeću rundu, i ako pobijedite, izgubljeni ulog iz prethodne runde bit će vam vraćen. Naravno, ne dobivate ništa ako izgubite rundu.

Američki rulet također ima značajku sličnu "La Partage" zvanu "Surrender Rule". Prednost ovih značajki je što zapravo smanjuju kućni rub s 2,7% na 1,35%. To može imati primjetan utjecaj na vaš bankovni račun na dugi rok. Stoga, trebate obratiti pozornost na to ima li stol takve značajke pri odabiru stola za igranje.

1.4 Vježbajte na besplatnim demo igrama

Ovaj savjet možda zvuči očit mnogima, no budući da ne svi to razumiju, vrijedi ga ponoviti. Na internetu postoji mnogo besplatnih demo igara ruleta. Također, sami kasinoi često vam omogućuju igranje demo verzija svojih igara. Stjecajte dovoljno iskustva, isprobajte različite varijacije i tek tada počnite s pravom igrom. Na našoj stranici možete pronaći mnogo besplatnih ruleta za svaki ukus.

Istražite našu biblioteku najboljih igara ruleta 100+ demo igre Pronađite još igara

1.5 Multiplikatori i bonus runde

Neki varijanti ruleta, kao što je Quantum Roulette, imaju multiplikatore. Multiplikator može imati ogroman utjecaj na vaše dobitke. Ukratko, multiplikator pojačava standardnu isplatu za dobitni straight-up ulog koji iznosi 35:1. Recimo da ste uložili 1 € na broj 30. Nakon što se svi ulozi zabilježe, primjenjuje se nasumično generirani multiplikator. Za naše potrebe, recimo da se pojavi 5X multiplikator.

Bogovi ruleta se smiješe na vas jer se kuglica zaustavlja na 30, što vam donosi lijepu pobjedu. U normalnim okolnostima, dobit ćete isplatu od 35:1 ili 35 € za ulog od 1 €. Budući da se okretu primjenjuje 5X multiplikator, vaša isplata sada iznosi pet puta više, što vam donosi 175 €. Lako je shvatiti zašto biste trebali tražiti rulet igre s multiplikatorima. Ako igrate u online casinu, potražite igre poput:

 • Golden Chip Roulette od Yggdrasil-a s multiplikatorima do 500X
 • Lightning Roulette od Evolution Gaming-a s multiplikatorima između 50X i 500X
 • Multifire Roulette od Switch Studios-a može povećati vaš dobitak do 500X
 • Quantum Roulette od Playtech-a može nasumično povećati vaš straight-up ulog do 500x
 • Superboost Roulette može pojačati vaš dobitak do 1000X

Također bismo trebali spomenuti da neke online rulet igre nude bonus runde koje također mogu povećati vaše dobitke. Nekoliko takvih igara uključuju:

 • Age of Gods Roulette
 • Big 500X Roulette
 • Dragon Jackpot Roulette
 • Key Bet Roulette
 • Double Bonus Spin Roulette

Strateški savjeti

Sada ćemo vam dati neke osnovne savjete o razmišljanju strateški i donošenju odluka u ruletu. Ponavljamo da korištenje iste strategije može donijeti različite rezultate, a nijedna strategija ne jamči pobjedu. Međutim, još je uvijek važno donositi strateške odluke u ruletu.

2.1 Unutrašnji ulozi vs vanjski ulozi

Unutarnje oklade Vanjske oklade
Unutarnje oklade Vanjske oklade

Kao što je spomenuto ranije u ovom vodiču, postoje dvije glavne vrste uloga u ruletu. To su unutrašnji ulozi i vanjski ulozi. Primjer unutrašnjeg uloga je ulaganje na određeni broj, dok su ulozi na Par/Nepar, Crveno/Crno i Visoko/Nisko vanjski ulozi.

Jednostavno rečeno, unutrašnji ulozi su rizičniji, ali potencijalni dobitci su mnogo veći. Vanjski ulozi su manje rizični. Kao takvi, potencijalni dobitci su niži. Dakle, sve se svodi na to volite li velike rizike i velike nagrade ili biste radije češće osvajali manje nagrade. Postoje prednosti i nedostaci obiju strana rasprave.

Ako uložite samo vanjske uloge poput Par/Nepar ili Crveno/Crno u produljenom razdoblju, stanje vašeg bankovnog računa na kraju igre vjerojatno se neće bitno razlikovati od početnog bankovnog računa. Možda će biti malo više, malo manje ili gotovo isto. Držanje vanjskih uloga dobra je strategija za one koji jednostavno žele što duže ostati u igri.

S druge strane, isključivo klađenje na unutrašnje uloge mnogo je više nestabilno i nepredvidivo. Recimo da se stalno kladiš na broj 11. Očekujte duge serije gubitaka. Međutim, bit ćete plaćeni prilično velikodušno kada pogodite. To znači da će vrhovi i doline biti puno izraženiji. Rizikujete veće gubitke, ali također imate bolju šansu za veliku dobit. Na vama je da odlučite kojem pristupu dati prednost. Mnogi igrači vole koristiti mješavinu unutrašnjih i vanjskih uloga u svojoj igri u ruletu.

2.2 Koristite sustave klađenja, ali budite oprezni

Postoji mnogo različitih strategija klađenja u ruletu. Ako pogledate naš odjeljak o strategijama ruleta, naći ćete 20 sustava koje smo temeljito testirali. Ako želite isprobati bilo koji od ovih sustava, preporučujemo da započnete s progresivnim strategijama, jer su jednostavne za naučiti. Još jednom moramo naglasiti da ove strategije nisu čarobne formule koje garantiraju profit. Međutim, pomažu u maksimiziranju potencijalnih profita uz minimiziranje gubitaka.

Jedan od najpoznatijih i jednostavnih sustava klađenja je Martingale sustav. Možete ga primijeniti na gotovo svaku vrstu kockanja. Ideja je da duplirate ulog nakon gubitka i nastavite udvostručivati ​​sve dok ne pobijedite. Najveći nedostatak korištenja Martingale sustava je da se brzo možete osiromašiti ako doživite dugi niz poraza. Još riskantnija varijacija je Grand Martingale. Umjesto toga, preporučujemo da pogledate Reverse Martingale. Nema velikog rizika od pada bankrolla, a iako je progresija negativna, u nekim trenucima dosezanje vrhunca nekoliko uzastopnih pobjeda može dovesti do profita.

Drugi popularni sustavi su D'Alembert i Reverse D'Alembert. Pri odabiru između D'Alemberta i Reverse D'Alemberta, preporučujemo da koristite D'Alembert ako je vaš bankroll barem 500 €. Inače, bolje je koristiti obrnuti sustav.

Fibonaccijeva progresija je relativno sigurna, ali produžena i dosadna za igranje. Možda ćete željeti započeti napredovanje oklade na razini od 3 ili 5 € umjesto na razini od 1 €.

Ista se ideja stvarno odnosi na bilo koji progresivni sustav. Ako vidite da su dinamika krhka, eksperimentirajte s različitim vrijednostima početne stope. Igra će postati malo rizičnija, ali istodobno i dinamičnija.

2.3 Zaustavite svoj napredak klađenja na vrijeme

U ruletu, matematičko očekivanje je uvijek negativno. Kada igrate prema progresivnom sustavu, trebate shvatiti da na dugi rok možete biti suočeni s dosezanjem granice stola ili nemogućnošću nadoknađivanja gubitaka zbog dugog niza poraza koji dovode do nedostatka sredstava. Stoga je vrlo važno zaustaviti se na vrijeme. Također, želite se osigurati da se držite sustava i povećavate ili smanjujete veličine opklada kada sustav to zahtijeva.

Općenito, implementacija progresivnih sustava zahtijeva mnogo poteza. Vrijeme i financijska sredstva treba uzeti u obzir. Drugim riječima, morate imati dovoljno novca i vremena da biste ga proveli.

Stop your betting progression in time

2.4 Kombinirajte unutarnje i vanjske oklade

Već smo objasnili razlike između unutarnjih i vanjskih oklada. Međutim, nitko vas ne prisiljava da birate između opcija. Možete pokušati kombinirati unutarnje oklade s vanjskim okladama kada god želite. To pruža malo ravnoteže. To je malo poput toga kako investicijske tvrtke raspršuju nešto vašeg novca u visokorizične investicije zajedno s niskorizičnima.

Na primjer, kladimo se 50 € na nepar, 5 € na tri ugla i 1 € na dva splita. Ako dobijemo neke od unutarnjih oklada, nadoknađujemo troškove malih oklada zbog visokog omjera isplate. Ova jednostavna strategija će vam se svidjeti ako ne želite opterećivati ​​svoju glavu složenim progresijama.

Savjeti za Live Rulet

Danas je live rulet puno popularniji u online kasinima u usporedbi s RNG ruletom. Ako i vi slijedite ovaj trend, mi ćemo vam dati nekoliko savjeta i trikova koje možete koristiti kada igrate rulet u live kasinu.

3.1 Kreirajte Uzorke klađenja prije igre

U live ruletu imate vrlo ograničeno vrijeme za klađenje. Vrijeme između "Postavite svoje oklade" i "Nema više oklada" varira od igre do igre, ali najčešće je između 10 i 15 sekundi. U speed ruletu je još brže. To može biti prilično izazovno jer nemate puno vremena za razmišljanje o svom potezu. To je posebno istinito za kompleksne situacije u kojima želite staviti nekoliko žetona na stol. Osjećaj panike lako može dovesti do zaboravljanja postavljanja određenih uloga, što će uništiti vašu strategiju i dovesti do gubitka novca.

Postoji način izlaska iz ove situacije. Prilikom odabira igre, trebate potražiti opciju za spremanje određenih uzoraka klađenja. To vam omogućuje da formirate vlastite kombinacije i zatim ih stavite u igru ​​samo jednim klikom. To možda nije vrlo praktično, ali je izvedivo rješenje.

3.2 Kako igrati Live Roulette besplatno

Prema našem istraživanju, mnogi igrači traže način za igranje live rouleta u demo verziji. Naravno, to je nemoguće zbog prirode igara uživo. Međutim, postoji nekoliko načina da se približite akciji rouleta uživo u live casinu bez dodatnih troškova.

Na nekim online casino platformama, možete se povezati na opći stream iz live studija bez registracije računa. No, možete samo gledati, a ne igrati. To također vrijedi samo za određene stolove. Ako želite samo gledati live roulette stream, idite na stranice poput 1xbet ili 22bet. Tamo ćete pronaći takvu mogućnost.

Jedna učinkovita metoda igranja live rouleta bez korištenja vlastitog novca je pronalaženje bonusa bez depozita. Naša stranica ima ekskluzivnu selekciju bonusa bez depozita i promo kodova koje možete koristiti za igranje live rouleta online. S bonusom bez depozita, dobit ćete malu količinu kredita u casinu na vašem računu. To znači da ne morate uplatiti depozit i možete malo igrati live roulette. Čak možete ostvariti stvarne dobitke koje možete isplatiti. Igranje s vlastitim novcem otvara mogućnost za osvajanje više novca, a uz to je i uzbudljivije. Ipak, korištenje bonusa bez depozita ili dobrodošli bonus novca za igranje live rouleta daje vam priliku da sudjelujete u igri.

Savjeti za odabir pravog online casina za igranje rouleta

Možete se registrirati, uplatiti sredstva i započeti igrati rulet s pravim novcem na nekom slučajnom mjestu, ali ne preporučujemo takav pristup. Umjesto toga, trebali biste se pobrinuti da odaberete casinu za rulet koji najbolje odgovara vašim jedinstvenim potrebama za online klađenjem. Sada ćemo proći kroz nekoliko korisnih savjeta koji će vas odvesti do najbolje stranice za vas.

4.1 Igrajte samo u licenciranim online kasinima

U odgovarajućem odjeljku smo detaljno opisali karakteristike kvalitetnog online kasina. Međutim, sažimajući ideju, iznosimo nekoliko teza:

 • Ako je kasino licenciran, regulira ga određena vlada, pa se rizik od nepoštenih shema značajno smanjuje.
 • Jedna licenca ne jamči transparentan i pošten rad kasina. Potrebno je dodatno provjeriti neovisne recenzije. U pravilu, možete vjerovati bilo kojem online kasinu koji ima licencu od entiteta poput United Kingdom Gambling Commission, Malta Gaming Authority i Kahnawake Gaming Commission.
 • Situacije sukoba između igrača i samog kasina događaju se u svim kasinima. Može biti tanka linija ovdje. Primjerice, igrač koji nije proučio sve Uvjete i odredbe kasina može se suprotstaviti uvjetima, a zatim iznijeti optužbe kada kasino poduzme sankcije protiv njega.

Glavni savjet je da ako pronađete mnogo negativnih recenzija na istu temu, bolje je potražiti drugo kasino.

Najbolja pouzdana online kasina za igranje ruleta

Prijeđite na ocjene kasina

4.2 Nemojte se oslanjati na bonus dobrodošlice, već vjerujte ponudama bez depozita ili povratu novca

Gotovo sva online kasina nude bonus dobrodošlice. Možete tražiti stvari kao što su veliki dijelovi bonusa, igranje bez rizika i besplatni okretaji. U većini slučajeva trebate samo otvoriti novi račun, zatražiti bonus, a zatim položiti sredstva da biste zatražili bonus.

Stvar je u tome što mnogi od ovih bonusa zvuče puno bolje nego što zapravo jesu. Dakle, kako možete razlikovati dobru ponudu od loše? Pa, morate pažljivo pogledati odredbe i uvjete. Time ćete dobiti dovoljno uvida da možete točno procijeniti stvarnu vrijednost ponude. Možda je najvažnija stvar na koju treba obratiti pažnju zahtjev za klađenjem. Vidite, ne možete samo uzeti bonus gotovinu i otići. Obično morate uložiti određeni iznos vlastitog novca prije nego što vam operater dopusti unovčiti bonus.

Pogledajmo fiktivni 100% bonus dobrodošlice do 1000 € koji je podložan zahtjevu za 50X klađenje. Pod pretpostavkom da želite maksimizirati bonus, trebate uplatiti 1000 €, a zatim staviti 50 000 € u oklade kako biste bonus mogli podići u gotovini. A taj se rollover obično odnosi samo na utore. Ako igranjem ruleta želite zadovoljiti uvjete klađenja, budite spremni suočiti se sa znatno većim prevrtanjem. Naravno, to je pod pretpostavkom da bonus U&U uopće dopuštaju oklade na ruletu.

Igrači ruleta koji žele zatražiti bonus dobrodošlice ili neku drugu ponudu moraju biti sigurni da mogu iskoristiti bonus za igranje ruleta. Također trebaju uzeti u obzir preokret, kao i sva druga ograničenja i ograničenja. Također bismo vam trebali savjetovati da odaberete online kasino koji nudi bonuse i redovite promocije za postojeće klijente. To će osigurati da možete uživati u dodanoj vrijednosti i pogodnostima dugo nakon što završite ponudu dobrodošlice.

Dakle, savjet: nemojte juriti za bonusima dobrodošlice. Samo ih ignorirajte. Umjesto toga, obratite pozornost na to nudi li kasino povrat novca. Ako je tako, bit će izvrstan dodatak za igrača ruleta. Postoje i T&C-ovi i zahtjevi za klađenje za cashbackove, ali oni se mogu podići i dugoročno će vas spasiti. To bi moglo biti 10% vaših gubitaka svaki tjedan ili tako nešto. U svakom slučaju, puno je unosnije od ponude dobrodošlice.

Druga opcija su bonusi bez depozita. Gore smo već opisali prednosti bonusa bez depozita za igrače ruleta uživo. Za relevantne promotivne kodove posjetite odgovarajući odjeljak naše web stranice. Dobra stvar kod ovih bonusa je da automatski dobivate mali iznos koji se dodaje vašem saldu kada se prijavite. Mogu postojati dodatni zahtjevi za isplatu za dobitke zarađene od bonusa. Međutim, najbolje ga je koristiti kao dodatak bankrollu, a ne kao sam bankroll.

Savjeti za odgovorno kockanje

Jedan od razloga zašto mnogi vole igrati rulet je taj što igra nudi relativno malu kućnu prednost. Zbog toga igrači relativno često pobjeđuju, pogotovo kad se klade na vanjske opklade. Ipak, rulet je oblik kockanja kao i svaka druga online casino igra, te je mogućnost gubitka vašeg bankrolla vrlo stvarna. Tu dolazi u igru odgovorno kockanje.

Iako je cilj svakog igrača ruleta osvojiti novac, važno je zapamtiti da igranje ruleta za stvarni novac treba biti tretirano kao oblik zabave. Treba biti zabavno. Znate što nije zabavno? Imati probleme u životu zbog kockanja. Kako biste smanjili šanse da postanete žrtvom zamki, snažno preporučujemo da iskoristite alate za odgovorno kockanje koje nude najbolji online casina.

5.1 Upravljajte svojim bankovnim računom

Možda je kompetentan stav prema vašem proračunu osnova sigurne igre. Cijele knjige posvećene su ovoj temi. Istaknut ćemo nekoliko važnih teza:

 • Vaš saldo kreditne kartice nije vaš bankovni račun. Obavezno odvojite ukupna sredstva od sredstava koja ste spremni potrošiti na kockanje. Štoviše, bolje je dobiti posebnu karticu za kockanje, koju ćete periodično dopunjavati. Unaprijed budite spremni da ovaj iznos možete brzo izgubiti.
 • Postavite male i ostvarive ciljeve. Postavite plan koliko želite osvojiti po sesiji. Stručnjaci preporučuju postavljanje cilja pet puta manjeg od vašeg bankovnog računa.
 • Ne koristite odmah osvojena sredstva. Podijelite dobitak na dva dijela i jedan dio podignite na svoju kockarsku karticu.

5.2 Postavite granice

Set your limits in your account

Kada pronađete pouzdanu stranicu za rulet i otvorite račun, unesite odjeljak "Odgovorno klađenje", koji se obično nalazi u vašem igračkom profilu. Tada možete postaviti dnevna, tjedna ili mjesečna ograničenja za vrijeme i novac koji trošite na igranje ruleta i drugih igara s pravim novcem. To će vam pomoći da ne zapnete previše.

U većini slučajeva, granice koje postavite bit će primijenjene čim ih postavite. To ne mora biti trajno. Kasnije uvijek možete povećati ili smanjiti svoja ograničenja. Ako, na primjer, dosegnete svoje mjesečno ograničenje pologa, nećete moći ponovno napuniti ili nadopuniti svoj saldo do početka sljedećeg mjeseca. Za primjer, proveli smo jedan mali test; u jednom online casinu napisali smo zahtjev podršci za postavljanje ograničenja na naš račun i brzo smo dobili odgovor na naš zahtjev.

Osim toga, ako posebne vladine agencije reguliraju online casino, oni će to učiniti za vas. Na taj način se na državnoj razini mogu postaviti ograničenja na uloge i gubitke.

5.3 Potražite pomoć ako ste zabrinuti zbog kockanja

Kao i svaka druga vrsta kockanja, rulet može biti zarazan. Razne vrste ovisnosti o kockanju su živo prikazane u djelima mnogih poznatih pisaca i filmskih redatelja. Također možete pronaći bezbroj tužnih priča u stvarnom životu. Ako počnete osjećati da vam kockanje postaje problem, odmah potražite pomoć. Ne baviti se problemom samo će dovesti do loših stvari. Također je dobra ideja koristiti program samoisključenja svojeg online casina u takvom slučaju. Ove značajke blokiraju vam pristup web stranici privremeno ili trajno.

Ako mislite da vam je potrebna pomoć, kontaktirajte jednu od mnogih organizacija koje se specijaliziraju za liječenje problema s kockanjem. Gamblers Anonymous i GamCare samo su dva primjera. S njima se možete kontaktirati 24/7, a njihove usluge su besplatne. Gotovo svi online casina imaju vezu "Odgovorno kockanje" koja će vas odvesti na stranicu koja vam daje kontaktne podatke za više grupa za podršku kockanju. Možda to neće biti najlakša stvar za učiniti, ali bit ćete sretni što ste to učinili.

Savjeti stručnjaka za rulet

Osim našeg vlastitog iskustva s ruletom, tražili smo mišljenja i savjete drugih stručnjaka o ovom predmetu. Da bismo to učinili, naš je tim kontaktirao nekoliko profesionalnih igrača i zamolio ih da podijele svoja iskustva s našim čitateljima. Možete provjeriti neke od ovih savjeta u nastavku.

 • Savjetujte nove igrače ruleta.

  Početnici igraju samo iz zabave. Rulet nije pogodan za zarađivanje novca. U svom odgovoru objašnjavam zašto.

  Christian Kaisan Profesionalni igrač ruleta, izumitelj "Kesselgucken" metode
  Christian Kaisan Profesionalni igrač ruleta, izumitelj "Kesselgucken" metode
 • Je li moguće osmisliti dugoročnu strategiju za uspjeh igranja ruleta? Jer kao što znamo, igrači imaju mnogo prilika za pobjedu u kratkom roku, ali ako igramo redovito u dugim mečevima, šanse za pobjedu su nam manje.

  U ruletu, igrač ima dugoročni nedostatak u odnosu na djelitelja između 1,35% i 5,26%. Taj se nedostatak ne može prevladati nikakvim statističkim ili drugim matematičkim sredstvima.

  To u osnovi znači da ne postoji održiva pobjednička strategija. Jedina uspješna strategija za koju znam zahtijeva korištenje fizike i matematike. Rulet je relativno jednostavan mehanički proces i stoga predvidljiv. Problem je što je teško doći do dovoljno informacija. Većina igrača također ne zna koje informacije treba tražiti za korištenje. Od 1983. cca. Posjetio sam 2000 kasina na svim kontinentima i upoznao manje od 20 ljudi koji su igrali i pobjeđivali na ovaj način. Nažalost, ova strategija nije korištena godinama jer novi kotači ruleta imaju velike varijacije i mnoge su me zemlje banirale nakon pobjede.

  Christian Kaisan Profesionalni igrač ruleta, izumitelj "Kesselgucken" metode
  Christian Kaisan Profesionalni igrač ruleta, izumitelj "Kesselgucken" metode
 • Statistički se preporuča odabrati zero roulette i koristiti sve strategije na njemu. Međutim, neki igrači namjerno biraju 00 (američki) rulet kako bi igru ​​učinili zanimljivijom. U kojim situacijama i mogućim primjerima treba dati prednost ruletu 00?

  Prije nego što se odlučite za američki rulet, preporučujem da pronađete zero stol u svom području. Što motivira potrošače da izaberu američki rulet umjesto europskog? Dostupnost i spreman novac. Prosječan igrač ne može si priuštiti jedan zero stol gdje je jedan od minimalnih uloga 100 € po okretaju... pa odabire American Roulette umjesto jednog zero stola. Roulette zero se ne nudi svugdje, a ako i jest, onda samo vikendom. Ne koristim strategiju kada igram rulet. Uživam u igri bez obzira pobjeđujem ili gubim, zato me ljudi vole.

  Chico 1MT Casino Vloger i Putnik, Glazbenik
  Chico 1MT Casino Vloger i Putnik, Glazbenik
 • Rulet množitelja (poput Ruleta munje): Možete li strateški profitirati od množitelja? Ili kasino samo pokušava pojednostaviti igru ​​i uništiti novac?

  Ne možete osvojiti novac s množiteljima ruleta. Kockarnice postoje radi zarade. Ako prestanu uživati ​​u igri, prestaju se igrati. Igranje s kvotama na ruletu je najgora odluka. Pokušavam naučiti ljude da donesu unaprijed određeni iznos i usredotoče se na vrijeme. Obratite pozornost na kotač i provjerite je li ispravno podešen. Klonite se djelitelja koji koriste različite loptice "za svakim stolom koriste se tri različite loptice". Provjerite jesu li različiti brojevi ravnomjerno raspoređeni na loptici. Sva gore navedena pravila važna su mi prije nego što počnem igrati bilo gdje.

  Chico 1MT Casino Vloger i Putnik, Glazbenik
  Chico 1MT Casino Vloger i Putnik, Glazbenik
 • Na kojem se matematičkom principu temelji vaš algoritam za predviđanje brojeva? A kako biste ocijenili točnost metode?

  Aplikacija Roulette Guess koju ste spomenuli je rulet kalkulator za rulet stol od 37 brojeva s nula kapsula i rulet stol od 38 brojeva s dodatnom 00 kapsulom.

  Kada igrač unese prikazane brojeve, aplikacija prikazuje udaljenost loptice od zadnjeg dobitnog broja u smjeru kazaljke na satu. Te se udaljenosti bilježe na kotačiću "Pređena udaljenost" u aplikaciji, gdje se prikazuje frekvencija boja, tako da možete vidjeti jesu li djeliteljevi dobitni brojevi dovoljno mali da predvidite sljedeći dobitni broj. Ako u ovoj aktivnosti unesete procijenjenu udaljenost, aplikacija će prikazati predviđeni broj u krugu i tri susjeda sa svake strane na koje se možete kladiti. Ako sljedeći potez djelitelja ide u istom smjeru kao prethodni dobitni brojevi, oklada je pobjednička.

  Neil Vlasnik aplikacije "Roulette Guess"
  Neil Vlasnik aplikacije "Roulette Guess"
 • Što mislite o progresivnim sustavima i strategijama općenito?

  Moja se aplikacija ne temelji ni na jednom progresivnom sustavu. Međutim, postoje besplatni stolovi dostupni igračima za preuzimanje na mojoj web stranici. Unosom unaprijed udaljenosti prethodnih sesija u ove tablice, možete dobiti toplinsku kartu dobrih grupa u toplim bojama i loših sektora u hladnim bojama.

  Neil Vlasnik aplikacije "Roulette Guess"
  Neil Vlasnik aplikacije "Roulette Guess"